Pre utakmice sam rekao nekolicini drugara i navijača da će pući "petarda". Rezultatski nije bilo tako iako je realno moglo da bude i 6-7 golova u mreži Plavih. Nisam pesimista niti prorok. Isto tako nisam ni optimista već realno sagledavam činjenice. A one govore upravo ono što sam pisao pre par nedelja. Odbrana nam je sada slabija nego što je bila. Tačnije: ova dva nova beka nisu ni do kolena Josimovu i Smiljaniću. Nikolić je još i dobro igrao u Čačku ali odbrana je danas bila šuplja kao rešeto. OK Zvezda je trenutno mnogo jak tim ali i kao totalna suprotnost , bačka nikad slabija. Koliko god Konovalov danas dobro branio, dve utakmice su nedovoljne da bi ga poredio sa Čupićem, koji je po mom mišljenju ipak spretniji u kontaktu sa loptom i bolje se kretao i postavljao.
Komentar koji je juče napisan na sajtu
http://www.redstarbelgrade.info je potvrđen u ove dve utakmice. A tamo je napisano
Екипа Бачке је претрпела одређене промене током зимске паузе и утисак је да улази слабија у наставак првенства и у борбу за опстанакKako smo po ko zna koji put počeli utakmicu sa igračem manje (čitaj =Damir u prvih 11) i kako smo dobili 2 crvena na neiskustvo, mogu samo da primetim da niti su igrači dovoljno sazreli niti su dovoljno obučeni od onih koji treba da to rade sa njima. Kako vreme bude prolazilo i kako se budu ređale te iste greške , takav će i rezultat biti ....
Mogu samo da zaključim da nema neke velike razlike u politici tj stavovima i odlukama onih koji odlučuju ko će da igra. Mama tata brat i kravata ...... sistem koji je svaki put uništio sam sebe ....
Euforija kod navijača plavih je u silaznoj putanji i to bi trebalo da zabrine nekoga !! Danas se nije ni jednom čulo glasno navijanje sa PREPUNE zapadne tribine ??????
Hoće li to iko da prokomentariše i da poduzme nešto povodom toga ???
Verovatno neće. Jer to je na neki način odgovornost. A u ovoj jadnoj zemlji svi beže od odgovornosti. A to je samo još jedan razlog neuspeha ....
Da ne preterujem jer će neko da skoči i brani neuspeh sa tobože mojim "pljuvanjem", nadam se da će da se stane na loptu , razmisli glavom i uoziblji u daljem toku prvenstva. Jer u suprotnom ode sve u beton ligu ....